Förra sommaren åkte vi till Norrland för att vandra och jag kan säga att det första jag rusade ut för att köpa var Thermacell myggskydd. Just det där med myggen oroade mig väldigt mycket så jag laddade verkligen upp med olika typer av Thermacell myggskydd, mest för att jag hade läst en massa recensioner om just Thermacells myggskydd och kände att jag bara ville ha det bästa på marknaden. Ett av myggskydden var ett sånt där bärbart som jag tänkte att vi skulle ha med oss när vi vandrade, vi hade ju absolut ingen som helst aning om hur mycket mygg det skulle bli uppåt i landet. Har man otur går det ju inte ens att sitta ute på kvällarna och njuta av solnedgången.

Myggskydd till allt

Utöver det bärbara myggskyddet så köpte jag även ett myggskydd som man har och sätter på bordet när du sitter utomhus och som ska skydda dig flera meter i omkrets. Jag tänkte att det var det enda sättet vi skulle kunna sitta ute om kvällarna och äta mat och titta på solnedgången med ett glas vin, det är ju det man ser fram emot på ljumna sommarkvällar. Sommaren är så kort i vårt avlånga land att vi tar alla tillfällen i akt för att njuta av lite värme även på kvällen.

Thermacell myggskydd med kvalitet

Nu hade vi sån otrolig tur i sommar att vi slapp det mesta av myggen både här hemma i södra Sverige men även i norra Sverige och de få gångerna vi var tvungna att använda oss av Thermacell myggskydd så var det verkligen vår räddning mot blodsugarna. Det bästa tyckte jag var det myggskyddet som jag placerade på bordet när vi satt utanför husbilen, det var verkligen myggfritt runt omkring oss men så fort man kom utanför den ”cirkeln” som myggskyddet skyddade oss inom så kom det både mygg och knott. Semestern blev riktigt lyckad och myggen nådde inte fram till oss.