Till alla mina pysselkompisar där ute, har ni varit inne på hemsidan https://www.parlgrossisten.se/ och spanat? Herregud vilket roligt och enormt utbud, jag har suttit hur länge som helst nu och bara kollat runt vilket resulterade i en stor beställning. Kan knappt vänta tills jag får hem det. Min största hobby är ju att tillverka egna smycken, men allt pysslande oavsett vad det är, får det att pirra lite extra i magen. Att ge bort egentillverkade saker tycker jag personligen är bland de bästa presenterna man kan ge och det brukar alltid vara väldigt uppskattat av mottagaren.

Alltifrån broderier till smyckestillbehör och diamond painting

I min beställning finns bland annat broderier och diamond painting kit, men huvudsakligen massvis av spännande smyckestillbehör. Jag kan som sagt sitta i timmar och pyssla med mina egna smycken, det är så roligt. På Pärlgrossisten fann jag bland annat smyckeslås, kedjor, berlocker och fjädrar. Men jag klickade även hem flertalet olika sorters pärlor, bland annat massor av mina favoriter som är glaspärlor, men även flera olika kristaller och halvädelstenar som jag tyckte såg magiskt vackra ut.

Egentillverkade smycken till årets julklapp?

Något jag tidigare aldrig testat är att göra smycken av swarovskikristaller så nu beställde jag hem ett gäng sådana och skall ge mig på någonting helt nytt. Jag fastnade extra för färgen aquamarine och topaz, vilket jag tänker mig blir en riktigt fin kombination tillsammans. Ja, jag måste säga att den här hemsidan var nått utöver det vanliga och jag är så glad att jag hittade den. Det finns verkligen allt man kan tänka sig när det kommer till pyssel och egen smyckestillverkning. Ett varmt tips till er andra pysselfantaster där ute att spana in. Det börjar ju dessutom bli dags att påbörja årets julklappstillverkning om inte annat.