Satan vad kallt det är idag. Det blåser nog minst 15 sekundmeter och regnet öser ned. Ska ut och ta mig en promenad i skogen men hittar inte min regnjacka. Kanske kasserade jag den? Lika bra att kolla efter nytt regnställ, kanske finns det på https://www.p4h.se/. Skulle gärna ha en ny regnjacka i både vind- och vattensäkert material. Den gamla regnjackan klarade av regnskurar ganska bra, men ibland blev jag lite blöt på ryggen. Om jag nu inte ska ge mig ut i skogen blir det nog att ta tag i städning av garaget. I garaget ligger allt huller om buller, det var länge sedan jag städade där. Verktygen ligger runt om i garaget och jag ska skaffa en bra verktygstavla för att få lite ordning.

P4verkar även ha ett utbud av jaktkepsar, det skulle passa mig bra. Jagar inte, men gillar designen på kepsarna. De är perfekta att ha på huvudet när man är ute och spatserar i skogen. Eftersom jaktkepsarna har en orange färg så syns jag tydligt när jag strosar omkring bland stock och sten. Gillar att stanna till och grilla en korv som lunch. Brukar bara ta med mig några korvar, korvbröd och tändstickor när jag ska käka lunch i skogen. Eldstad, ved och vindskydd finns på ett par ställen, perfekt när man ska laga lunch ute i det fria.

Vore kul om man kunde köpa en hummer denna säsong, såg att de plockat upp säsongens första humrar igår. Hummer brukar vara väldigt dyrt i början, men väntar man någon vecka så brukar priset gå ner.

Har köpt en liten tomt i skogen, där tänkte jag slå upp en timmerstuga. Hittade en stuga i Norrland som jag ska frakta ned med en lastbil. Timmerstugor i Norrland är billiga, min fann jag på en ödetomt. Säljaren lät mig köpa stugan för en struntsumma, det var ett riktigt kap!